Karl Lagerfeld bags Signature Quilted Bumbag Handväskor

Matta rosa Kanin Form Living - barnmattor

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Gripsholm Smaragd Bordstablett Bomull Linne 35x45 cm Petrol 2-Pack

Globen Lighting Plasband XL Taklampa D 50 cm Vit Globen Lighting ABSkötfilt Bomull Blå Robot Just Born - barnsängkläderBox Akryl 21.5x17 cm Bahne & Co - badrumsaccessoarerFörvaringshylla Croco grön Done By Deer - barnrumsdekoration

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Marc O'Polo Classic Morgonrock med Luva i 100% Bomull S OceanblåBjørn Wiinblad Vas Amelia Höjd 21 cm Blå Björn WiinbladC3 Knopp Perkolator 2-pack Klar - tillbehör & reservdelarLe Creuset Grillpanna Med Vikbart Trähandtag Rektangulär 36x20 cm Gjutjärn CeriseSödahl Simplicity Disktrasa Bomullsfrödté 30 x 30 cm 3-packOrrefors Peak Sugrör Med Rengöringsborste 4-Pack 21 cmMiyabi 6000 MCT Santoku Japansk Kockkniv 18 cm Rostfritt Stål BrunRörstrand Höganäs Keramik Tekanna + Träfat 1 5 l Vit - termosar kannor & karaffer

Tack ❤

Min tid är nu

KitchenAid Stavmixer 6-delar 1 L Röd - mixer & blender
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

WMF Profi Plus Sil Stål - köksrödskapFiskars Norden Knivset 2-delar (silver) - köksknivarRosti Margretheskål 2L Vit - julbak

Nordic Sense Skål D 18 cm Vit Övriga varumärken - fat & serveringsskålarKitchenAid Artisan Tebryggare Vattenkokare 1.5 l Klar Stål

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Luigi Bormioli Whiskyset Rossini 3-delar Klar Övriga varumärken

Iittala Ultima Thule Ljuslykta 65 mm Glas Regn (blå) - ljusstakar & ljuslyktor

Axelremsväska, PU - SVART alltid billig fraktStor ryggsäck, bruna detaljer - Flera färgerAxelremsväska för herr, detaljer i äkta läder - BLÅ

Magväskan i slitstark tyg, 17x10x6 cm
1537437987500

Gympapåse - Tygpåse alltid billig fraktEnkel Ryggsäck med Laptopfack - MörkblåStilren och Rymlig Ryggsäck - SvartDay Magväska med RFID skydd alltid billig fraktWoherrar & herrar Unisex Large Laptop Office BriefcaseFuchsia Double Pocket Old School Satchel väskaAxelremsväska med handledsrem GråVidaXL Portfölj äkta läder brun alltid billig frakt

Backpack Rucksack With Bag Charm alltid billig fraktWoherrar Glittery Hardcase Heart Clutch Cell & Card Holder PurseVäska från Tiger of Sweden MAILLOLKugrönväska i rosa alltid billig frakt

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Desigual Accessories BOLS ABBY SIBERIA HandväskorGiGi Fratelli Romance Bagpack RyggsäckarRebecca Minkoff Jean Xbody AxelremsväskorDay Birger et Mikkelsen Day Moment Necklace EW AxelremsväskorDesigual Accessories BOLS CLAUDIA FLORIDA Shoppers

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Markberg Ilrida Clutch, Grain AxelremsväskorDAY et Day Gweneth P Cinger BP BHackett CURZON KEYHOLDER Plånböcker

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Still Nordic JUST WEEKEND BAG - Weekendbag - sand dark brun VäskorMoleskine BACKPACK - Ryggsäck - ash grå Väskor

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Guess CITY LOGO WORKBAG - Portfölj - svart VäskorNike Svarta steps

DESIGN Kameraväska i axelremsmodell med krokodileffektDAY et Day Gweneth P Cactus Mini NecessärerDESIGN - Liten och mjuk ryggsäck

River Island Gul kugrönväska i ormskinnsmönster

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Dia 20 cm - köksförvaring Tygförvaring ERNST sgutho2665-Hem & Inredning

Meningen med hela skiten…

Sons of Owen Necessär Rick - Blå - Herr

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bershka Vit holografisk shoppingväskaSANDQVIST ADJUSTABLE SHOULDER STRAP WEBBINGAccessorize Rund stråväska med träliknande handtag

15324212664902228635381886865163.jpg

Ted Baker TEEGAN NecessärerKari Traa FÆRE BAG Weekend & gym väskor

DAY et Day Plaiting Dual AxelremsväskorUNMADE Copenhagen Melosa bag HandväskorSamsonite 4Mation Laptop Backpack M RyggsäckarRains 1220 Grön vattentät ryggsäck

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Decadent Small wallet PlånböckerHerschel Supply Co Buckingham Svart kamoflagemönstrad ryggsäck 33lEssentiel Antwerp Smooch Liten shoppingväskaKurt Geiger Kensington Svart kviltad miniryggsäck i skinn

Boken finns att köpa här.

DKNY Bags PAIGE MD SATCHEL

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Coccinelle FARISA ShoppersMoleskine grönICAL DEVICE BAG - Ryggsäck - ash grå VäskorHXTN Supply ONE BUM BAG - Bältesväska - tan Väskor

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tiger of Sweden Väska Ockiello - Svart - Dam
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Anello TOTE BACKPACK Färg BLOCK LARGE - Ryggsäck - grå VäskorDoughnut MACAROON LARGE CORDURA - Ryggsäck - wine VäskorSaxslip 1 st Fiskars - papperssax
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Kongopärlor dia 6 mm Olika Förger 125 ml - barnpärlorFlygplan att Montera Olika Storlekar 5 st - masker & figurerAtmosflare 3D Penna - pysselPärlset pirater 3D 4000 pärlor Playbox - pysselkit för barn
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Kumihimo Mönsterskivor 8 st - smyckesverktygRondell med Strass dia 10 mm 24 st silverpläterad (försilvrad)
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Tvåsidig Målartavla Melissa & Doug - pyssel
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Mega Pysselhink Summertime - pysselSyleksak Lassanimo Djeco - pyssel

Over and out.

Klara