Väska handväska alltid billig frakt

Prydnadskudde Snigel Mint Bloomingville - barnrumsdekoration

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Bäddset spjälsäng eko safir dotty Summerville organic Summerville Organic

Watt & Veke Hummingbird Lamskärm D 29 cm H 25 cm MultiHouse Doctor Forms Low Vas H 16 cm Klar - vaserUmage Aluvia Lampa Mini 40 x 30 cm Anthracite (grå) - lampskärmarWatt & Veke Vilda Taklampa D 56 cm Svart (svart) - taklampor

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Sköna Hem Two fold Påslakanset i Tvättad Bomullspercale 150x200 cm Offvit SandDay home Break Korg Flätad bananrattan 42x22 cm Natur Day HomeTavla Confetti Svart Bloomingville - barnrumsdekorationEsprit Striped Hoodie Badrock M Dusty rosa - badrockar & morgonrockarLjuskopp Merry Christmas stor Form Living - julpyntBarnsäng Paw Patrol - barnmöblerResesäng Dream´n Play Go Pooh tidy Time Hauck - barnmöblerMarc O'Polo Miro Morgonrock 100% Bomull XL Marin (mörkblå)

Tack ❤

Min tid är nu

Finlayson Heron Påslakanset Bomull 150x210 + 50x60 cm (grå & rosa)
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Sköna Hem Gentle Brim Påslakanset med i Tvättad bomullspercale 150x200 cm grönPåslakanset för spjälsäng Waves Graphite Rätt Start - barnsängkläderBloomingville Taklampa Metall Diameter 19 cm Höjd 24 cm Svart

House Doctor Marble Hylla Vit Marmor 24 x 70 cm (hvit)Bloomingville Taklampa Grå Glas. Diameter20xhöjd19 cm (grå)

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Globen Lighting Koster 45 Golvlampa Utebelysning D35 B35 H45 LED Vit Globen Lighting AB

Barnsäng Lightning McQueen Disney Cars - barnmöbler

Day home Clear Glass Dome Large Glas kupa Glas H 40 D 22 cm Klar Day HomeBjørn Wiinblad Vas Amelia Höjd 21 cm Blå Björn WiinbladFiskars Essential Kötthammare 27.5 cm Svart - köksrödskap

Södahl Simplicity Disktrasa Bomullsfrödté 30 x 30 cm 3-pack
1537437987500

Bercato Grillspett 4-pack BBQ Natur Övriga varumärkenBitz Skärbräda Ek 45x33.5 cm - skärbrädorRIG-TIG Bakpensel Easy Natur RIG-TIG by Stelton - bakrödskapLe Creuset TNS Grillpanna 28x28 cm - stekkärlSmeg Espressomaskin Blå - kaffe & teberödningZassenhaus Saltkvarn Berlin 12 cm Natur - kryddkvarnarMORBERG Skalkniv Premium 9 cm - köksknivarSvart ryggsäcken i slitstark tyg alltid billig frakt

Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM8066Axelremsväskan i svart, 34x30x10 cm modell 2018-6012Midjeväska skinn, många fack alltid billig fraktRyggsäck med detaljer i Konstläder och guldfärg - Blå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Stilren och Rymlig Ryggsäck - SvartHandväska Naken söt väska handväska axelremsväskaRyggsäck - ZickZack rosa alltid billig fraktRöd axelremsväska alltid billig fraktMENS REAL LEATHER TRAVEL SHOULDER väska

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Handväska mörkröd med gråa handtagWoherrar Fashion Luxurious Sparkly Crystal Hard Case Clutch BagAftonväska cltuch Väska alltid billig frakt

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Whyröd Kira Mini AxelremsväskorDAY et Day Band Clutch Clutches

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Dune London BELLAIRS PlånböckerGANT FOLDED LEATHER WALLET Plånböcker

Octopus Floras AxelremsväskorWhyröd SASU PlånböckerPUMA PUMA Deck Backpack II Ryggsäckar

Herschel Bamfield Mid Volume

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

HD4646 00 Vit - vattenkokare Vattenkokare Philips sgutho2315-Hem & Inredning

Meningen med hela skiten…

YOURTURN Ryggsäck - bordeaux Väskor

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Herschel LITTLE AMERICA LIGHT - Ryggsäck - saddle brun VäskorMonki Brun leopardmönstrad necessär med dragkedjaDAY Necessär Gweneth Small - lila - Dam

15324212664902228635381886865163.jpg

DESIGN Genomskinlig magväska i crossbody-modell med tryck och neongröna kantbandDESIGN - Liten och mjuk ryggsäck

Pull&Bear Svart crossbody-väska i krokodilskinnsimitationPrettyLittleThing Svart barrelväska i miniformat med krokodilskinnsmönsterMango Laser cut round bag AxelremsväskorCollection Bag Lovisa - rosa - Dam

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Faith Vit bucketväska med utskurna detaljer och kedjehandtagDAY et Day Gweneth P blå Leo Bag ShoppersSamsonite Miss Journey 314 L W 14Cc PlånböckerDESIGN Svart ryggsäck i läder med dragkedja och lock framtill

Boken finns att köpa här.

By Malene Birger BAE MINI Necessärer

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Ted Baker BUTTUN PlånböckerHUGO Svart läderplånbok med loggaHerschel Supply Co Buckingham Svart kamoflagemönstrad ryggsäck 33l

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Polo Ralph Lauren NAPPA LEATHER LONG ZIP WLT WLT SMA Plånböcker
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Adax 230392 svart ShoppersTiger of Sweden BOURDAINI Laptop väskor & PortföljerCoccinelle LULIN SPECIAL Handväskor
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Piquadro SQUARE - Axelremsväska - testa di mguld VäskorMarc O'Polo WEEKENDER - Weekendbag - svart VäskorBOSS CROSSTOWN DOC CASE - Portfölj - svart VäskorEastpak AUTHENTIC LARGE PADDED - Ryggsäck - svart Väskor
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Kvistpapper A4 100g 20 Ark Paper Concept - tunt papperMetallberlocker Mini Grafiska Former silverfärg 3 st Rico
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Färgskiftande Smart Putty Tobar - pyssel
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Mossgummi A4 2 mm 10 Ark (svart vit + 13 andra färger)Trälim D2 100 ml Dana - tejp & lim

Over and out.

Klara